Alex Ark + deg = vårt felles prosjekt

Itillegg til å få jobbe med det vi er lidenskapelig opptatt av er vår viktigste motivasjon relasjonen til våre kunder. Tett samarbeid og åpenhet med deg er helt essensielt for at vi skal forstå dine behov og er selve hjertet i prosjektet.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!


Våre tjenester


l1GLJJyQ.jpg

Interiør + arkitektur

Som interiørarkitekter jobber vi med boligen som helhet

Boligens arkitektoniske kvaliteter som lysforhold, størrelse og romløsning spiller på lag med omgivelser, hage og utsyn. Det viktigste av alt er deg, din tilstedeværelse og hverdagslige bruk av hjemmet. For det er nemlig målet - å skape et godt hjem for deg og dine der dere både kan være sammen og alene, ha aktiviteter men også hvile.


PA090613.jpg

Møbeldesign

Vi er DREVNE på å skape gode og smarte boliger TILPASSET areal og budsjett

Arkitekturen er boligens ytre ramme og er selve utgangspunktet for hva vi kan få til. Interiøret er verktøyet som gjør boligen til et personlig sted og med vårt møbeldesign skaper vi et helt unikt hjem tilpasset akkurat deg.


Tumdz7Bw.jpg

PROSJEKTLEDELSE

det er ikke alt som kan sies på et papir

I prosjekter med renovering og ombygging vi det alltid være ting som dukker opp underveis - fra fornying av bad til endring av planløsning. Gjennom god diaolog med håndverkere og leverandører, samt en felles fremdriftsplan gir en forutsigbar prosess.